2013. február 11., hétfő

Támogasd az Állatsegítőket!

Az általunk egyébként támogatott csipezési rendelet egyik „mellékterméke”, hogy azóta egyre több a gazdátlan állat az utcákon. Nem tudok úgy bemenni a munkahelyemre, hogy ne látnék legalább egy kóbor kutyát. Bármennyire szeretném, többet nem hozhatok haza, két mentett kutyával osztjuk meg a lakásunkat.
Most a Miskolci Állatsegítő Alapítvány adománygyűjtő kisfilmjét láthatjátok. A Zengőfilm Zengő kutya főszereplésével nagyon jól sikerült, remélhetőleg sok állatbaráthoz eljut, és sokan segítenek a menhelyi kutyák sorsán.Itt az 1%-os kampány időszaka is, a MÁSÁ-ra is lehet gondolni, amikor az adó 1%-áról rendelkezünk.


Aki nem tudja adománnyal vagy 1%-kal támogatni az állatmentőket, az önkéntesként is segítheti őket, továbbá a MÁSA tervei szerint minden hónap első vasárnapján kutyasétáltató akció keretében segíthet megmozgatni a napjaik nagy részét ketrecben töltő állatokat. 
Aki pedig nem emlékezne, annak álljon itt egy film, hogy miért és milyen körülmények között költözött az Állatsegítő Alapítvány a Sajószigeti útra.Kapcsolódó bejegyzések:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése