2013. október 16., szerda

Új aloldal: MiskolcStagram, avagy miskolci képek az Instagramról

Több, mint egy éve írtam arról, hogy milyen Miskolccal kapcsolatos képek vannak fent az Instagramon: http://miskolcblog.blogspot.hu/2012/08/instagram-miskolc.html. Az eltelt egy év alatt még jobban elterjedtek az okostelefonok, egyre jobb fényképezőkkel és az Instagramnak is egyre nagyobb tábora van már Magyarországon is.

A #miskolc jelölésű képekből is már napi több is felkerül, jól tükrözve, hogy éppen mi olyan történik a városban amit az Instagramozók fontosnak tartanak megosztani. Most éppen az ősz a legnépszerűbb téma, de sportesemények, fesztiválok képei is sokszor felbukkannak:

Forrás: r3sti
Ezekből a képekből készül mostantól egy automatikus összeállítás a MiskolcStagram aloldalunkon. Az aloldal megjelenik a jobb felső sarokban az OLDALAK menü alatt, illetve erről a linkről is közvetlenül elérhető: miskolcblog.blogspot.hu/p/miskolcstagram-miskolc.html

Nézzetek vissza erre az oldalra, a képek automatikusan, időrend szerint kerülnek fel. Ha a saját képeiteket is szeretnétek fent látni, akkor jelöljétek a #miskolc taggel.

Kapcsolódó bejegyzések:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése