2011. július 1., péntek

Justitia Regnorum Fundamentum díj Miskolc legzöldebb hölgyének

A Kossuth utcában működő KÖTHÁLÓ (Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózatának) elnökének, F. Nagy Zsuzsannának adományozta a 2011-es Justitia Regnorum Fundamentum díjat a jövő nemzedékek országgyűlési biztosa, Fülöp Sándor. Az ombudsmanok által 2007-ben alapított díjat kiemelkedő emberi helytállás, szakmai tevékenység elismeréseként ítélik oda az intézmény megalakulásának évfordulóján.

Zsuzsával és a szervezet tagjaival számos miskolci rendezvényen találkozhattatok a Mobilitási Héttől kezdve egészen a Kocsonyafesztiválon működő Zöld Sátorig.
Kép forrása: Jövő Nemzedékek Orzsággyűlési Biztosa

Jövő Nemzedékek Országgyűlési Biztosa:

"F. Nagy Zsuzsának kiemelkedően eredményes környezetvédelmi és környezeti nevelési tevékenysége, különösen a környezeti tanácsadás fejlesztése, valamint példaértékű munkássága és életvitele elismeréseként adományozza Fülöp Sándor, a jövő nemzedékek országgyűlési biztosa a Justitia Regnorum Fundamentum díjat 2011-ben. A díjat kiemelkedő emberi helytállásért és szakmai tevékenység elismeréseként adományozzák az országgyűlési biztosok az intézmény megalakításának évfordulóján."
Gratulálunk Zsuzsa, és további sok sikert és kitartást kívánunk a munkátokhoz!

Kapcsolódó bejegyzések:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése