2011. szeptember 27., kedd

Eladó kúria a Szentpéteri kapuban

Korábban egy eladó bedegvölgyi kúriáról adtunk hírt. Most ismét egy eladó házkülönlegességen akadt meg a szemünk: kúria a Szentpéteri kapuban. 
Sajnos nem ígérjük, hogy ide el fogunk látogatni fotókat készíteni, az eladó ház ugyanis Miskolc azon városrészeinek egyikében van, ahova önként nem szívesen ruccanunk át.
Itt:


A norc.hu-ról azonban lementettünk két képet:



Az ingatlanhirdetésből megtudhatunk néhány dolgot a házról, a szöveget – minden hibájával együtt – szó szerint idézzük. (A hirdetésre azonban nem linkelünk, akit érdekel, a szöveg alapján könnyen megtalálja.)
Miskolcon a Szentpéteri kapuban eladó, egy a századfordulón téglából és kőből épült impozáns ház. Az ingatlan összesen mintegy 250 négyzetméter hasznos alapterületű. A szuterén + földszintes ház alsó részén található egy annó présház és tárolóként használt helyiség. Ezen kívül itt található még a pince lejáró, mely 3 különálló egyenként 15 négyzetméteres ágból áll. Szintén a szuterén részben kapott helyet a cselédlakás, amely 43 négyzetméteres 1 szoba, konyhás garzon. A családi lakrész 175 négyzetméteres, ebben 3 szoba, hall, fürdő, konyha, és egy óriási éléskamra, valamit egy télikert található. A ház belső kialakítása és stílusa jelenleg a kor hangulatát idézi, így tehát az épület felújításra szorul. A ház teteje a felújítás után beépíthető lesz. Az épülethez egyébként egy 3972 négyzetméteres terület tartozik, melyen található egy 10 négyzetméteres melléképület valamit két 15 négyzetméteres garázs. A ház hátulról egy 12 négyzetméteres teraszon keresztül közelíthető meg. A fűtésről szép cserépkályhák gondoskodnak. Az épület és a hozzá tartozó terület kitűnően alkalmas vállalkozások számra is. Fekvése és a lankás telek miatt alkalmas lehet kis szőlészet és borászat kialakítására is. Az épületben víz, villany és a szennyvíz elvezetők be vannak kötve a gáz pedig, az utcában van. Az ingatlan több irányból is megközelíthető valamit alig pár perces útra található a belvárostól.


Kapcsolódó bejegyzések:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése