2011. szeptember 21., szerda

Vasgyári művésztelep 2011. kiállítás

Vasárnap volt a megnyitója a Vasgyári művésztelep 2011. kiállításnak, ami a MissionArt Galéria által szervezett nyári művésztelep munkáját mutatja be.  

Fotó: Koronczi Endre
Forrás: www.missionart.hu
 Háttérinformációk a kiállításról a MissionArt honlapjáról:
A MissionArt Galéria 2011 június 19-26 között művésztelepet szervezett Miskolcon a volt vasgyár területén. Házigazdánk a Factory, támogatónk az NKA volt. Az egy hétig tartó eseményen a DAM 2004 Kft jóvoltából a résztvevők szabadon mozoghattak a gyár egész területén és a már nem működő csarnokokban, épületekben. Egy különleges világ  hétköznapi létünktől eltérő dimenzióban tett „kirándulások” gyakran a Stalker emlékét idézték. Több performansz, filmetűdök, sok ezernyi fotó és több videómű nyersanyaga készült az eltelt napok alatt, miközben a „táborlakók” (Bánki Ákos, Csontó Lajos, feLugossy László, Koronczi Endre, Molnár Ágnes Éva, Szabó Attila, Szirtes János, Varga Éva, Verebics Ágnes) egy máshol létre nem jöhetett közösségi élményben részesültek. Miskolcon a  MissionArt Galériában a művésztelepen készült alkotásokból mutatunk be egy szűkebb válogatást.
Fotó: Molnár Ágnes Éva
Forrás: www.missionart.hu
Fotó: Bánki Ákos
Forrás: www.missionart.hu
Mi is ott voltunk a megnyitón, és mindenkinek ajánljuk a kiállítást, aki a CineFest miatt úgyis arra jár. Cím: Miskolc, Széchenyi I. u. 14.
Aki mégsem tudna eljutni, az itt böngészhet a képek között: Képek a kiállításról,
Fotók a telep életéből

Kapcsolódó bejegyzések:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése