2011. június 3., péntek

100.

Elértük a 100. bejegyzést. A pálos kocsmában (hivatalos nevén Gerendás) ülünk záróra után, és közösen írunk bejegyzést, ami eddig sosem fordult elő. Reméljük, túléljük.

A Gerendás névadó gerendája az évszámmal (1772)

Íme néhány érdekes statisztika a blog életéből (noha az "érdekes statisztika" kifejezés Réka szerint oximoron).
1. Szerdánként nézitek a legtöbben a blogot. Ekkor kulminálódik a munkahét unalma...? Vasárnap többen nézitek, mint szombaton: ennyire várjátok az új bejegyzést, esetleg a hétvégi program ekkorra válik unalmassá...?

Napi átlag oldalletöltés
 2. Egy átlagos Miskolc Blog olvasó napirendje: 10:00-re már beért a munkahelyére, és túl van a kávén és egyebeken... Az ebédszünet utáni kajakóma újabb látogatásokat generál. Esténként mi szaporítjuk az oldalletöltéseket, Dávid leginkább éjfélkor. Üdvözöljük USA-beli olvasóinkat, akik magyar idő szerint hajnali 3:00-kor olvasgatnak bennünket legszívesebben.

Óránkénti átlag oldalletöltés
3. Az országok szerinti statisztikában Magyarországon kívül kiemelkedik az USA és Észtország: üdv Csilla és üdv Balázs!Amíg megszültük a bejegyzést, a kocsma is bezárt. Köszönjük, hogy olvastok minket, ne hagyjatok fel ezzel a jó szokásotokkal! 
Kapcsolódó bejegyzések:

4 megjegyzés:

 1. Gratula! Sok jó és érdekes poszt volt a százban, köszi!

  VálaszTörlés
 2. ne feledjük, jelen volt még a blog Ron Wayne-je is sört inni :)

  VálaszTörlés
 3. "Egy átlagos Miskolc Blog olvasó napirendje: 10:00-re már beért a munkahelyére"

  Áááá, az a miskolci, akinek van munkahelye cseppet sem átlagos... :-(

  VálaszTörlés
 4. Most már talán jobb a helyzet, tavaly-tavalyelőtt volt a mélypont. Nem reprezentatív minta, de a kutyasétáltató haverok nagy részének akkor nem volt munkája, és nekem is alig. Azóta mindenkinek van.

  VálaszTörlés