2011. november 9., szerda

200.

És itt a kétszázadik bejegyzés. Sajnos egyéb elfoglaltságaink miatt a századikkal ellentétben ezt most nem kocsmában írjuk, de ahhoz hasonlóan most is érdekes belső adatokat osztunk meg veletek.
Az rss-ben követők száma pont a duplájára emelkedett azóta, de még most sem túl magas. Úgy tűnik, az rss továbbra sem terjedt el széles körben:


Az országok szerinti bontásban Németország felkerült a második helyre (erről nyilván mi tehetünk), az Egyesült Államok viszont nagyon visszaesett. A környező országokon kívül érdekes még Brazília viszonylag előkelő helyezése:


Annak ellenére. hogy kimondottan helyi jellegű blog vagyunk, szinte az egész világról néztek minket, bár vannak azért fehér foltok. Tényleg nem akad egész Grönlandon egy miskolci sem?


Érdekes egybeesés, hogy mostanában lett meg a 100. lájkolónk a Facebookon, akit ismerek is (ez messze nem mondható el az összes lájkolótól), így tudom róla, hogy kimondottan utálja a közösségi médiát. Köszi, Joe! :-)
Én nagyon örültem neki, hogy a 200. bejegyzésünk alkalmából a Google lehetővé tette a Google Pluson oldalak létrehozását :-), így már ott is jelen vagyunk. Amúgy itt a blogon a jobb felső gombra kattintva lehet hozzánk csatlakozni a Google+-on.

A 200-ból ez volt az öt legolvasottabb bejegyzés:
  1. Diósgyőri vár: a rekonstrukció rekonstrukciója
  2. Bear Boti, a miskolci túlélő
  3. Zöld út a kerékpárosoknak?
  4. Építészhallgatók miskolci tervei 1.: Burzuk Dávid
  5. Factory Fesztivál – Gyár Fesztivál

A hozzászólók nem túl aktívak, csak négy írás van, ahol a hozzászólások száma eléri a tízet. Ezek (a hozzászólások száma szerint listázva) a következők:
  1. Zöld út a kerékpárosoknak?
  2. Diósgyőri vár: a rekonstrukció rekonstrukciója
  3. Park a Selyemréten
  4. Reggelizni Miskolcon?
Ismét azzal búcsúzunk tőletek, mint a századik bejegyzésnél: köszönjük, hogy olvastok minket, ne hagyjatok fel ezzel a jó szokásotokkal!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése