2012. január 5., csütörtök

Megújult homlokzatok az Ady Endre utcán

Amikor a karácsonyi vásárt fotóztuk, akkor csináltam pár képet az Ady Endre utca megújult homlokzatairól is. Szerintem nagyon szépek lettek, különösen tetszik, hogy a cégérek egységes kialakítására is figyeltek. Így mondjuk még szembetűnőbb, hogy mennyire rontják a városképet a kandeláberekre applikált ilyen-olyan reklámtáblák. A homlokzatokról a Minap.hu-n találtam felújítás előtti képeket is, azokat is átvettem ide, a kontraszt kedvéért.






Egyetértek azzal, amit Jirkovszky Tamás, a Miskolc Holding Zrt. városfejlesztési igazgatója mondott nagyjából tavaly ilyenkor, a program elindulásakor: 
„A homlokzatfelújítások elsődleges szerepe a városkép alakítása, így tehát semmiképpen sem volt és nem is lesz céltalan ez a munka, és többnek tartom ezt a felújítási programot attól, mintha egy-két épület teljes rehabilitálása valósult volna meg.”
Kapcsolódó bejegyzések:

1 megjegyzés:

  1. Szerintem is jók lettek, csak a centrum felőli oldalon lévő ház kár, hogy fehér lett egy ilyen forgalmas helyen. Amúgy Két épületnek sem csak a homlokzata újult meg, hanem nyílászárókat is cseréltek rajta, meg a belső udvar homlokzatát is megújították, meg ahogy néztem a tetőszerkezetet, cserepeket is kicserélték.

    VálaszTörlés