2012. augusztus 6., hétfő

Fussunk együtt éjszaka!

Több posztunk is szólt már eddig a futásról, annak a véleményünknek is hangot adtunk, hogy milyen jó lenne egy belvárosi futóverseny Miskolcon is. Ilyen ugyanis nincs, és tudtunkkal nem is terveznek a közeljövőben. Mi viszonylag sokat futunk a városban, amiben – a légszennyezéstől eltekintve – csak a sok lámpa a zavaró, a pirosnál történő megállás sokszor megakasztja a tempót. De este, amikor a legtöbb közlekedési lámpát kikapcsolják, már ez a probléma is csökken.
Mivel többen hozzászóltatok a miskolci futóhelyszíneket firtató posztunkhoz, úgy hisszük, vannak köztetek futni szerető olvasók. Ezért most egy közös futásra invitálunk benneteket. A budapesti és pécsi éjszakai futás mintájára Miskolcon is közös éjszakai futást szeretnénk szervezni!
Miről is lenne szó:
Meghatározott napon egy késő esti időpontban találkoznánk a város valamely – tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető – pontján, majd az előre megbeszélt útvonalat együtt futnánk le. Nem verseny lenne, hanem közös futás, ahol egy közepes tempót lőnénk be, de persze mindenki úgy fut, ahogy szeretne. A cél: a futóversenyeken megtapasztalható közös futás élménye, az éjszakai város futva történő felfedezése, a futás népszerűsítése.
Mit gondoltok? Volna kedvetek csatlakozni?
Kedvcsinálónak olvassatok a budapesti és a pécsi éjszakai futásról!
És várjuk a hozzászólásotokat, üzeneteiteket: legyen, ne legyen, mikor legyen, hol legyen stb.

Kapcsolódó bejegyzések:

2 megjegyzés:

  1. Hello! Látom nem nagyon van bejegyzés, de azért lesz éjszakai futás? Engem érdekelne! :)

    VálaszTörlés
  2. Szia Adrienn! Úgy tervezzük, hogy lesz. Előre láthatólag szept. 29-én. A részletekről majd még írunk itt a blogon. Addig is írd be a naptáradba. :-)

    VálaszTörlés