2012. június 5., kedd

Programajánló: Expedíciózz a háztartásban

Programajánló holnapra a Szinva teraszon az Ökológiai Intézet szervezésében:


A Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata június elejétől az ország 9 nagyvárosában invitálja standjaihoz a lakosokat annak érdekében, hogy a tanácsadók segítségével felfedezhessék a környezettudatosabb életmódhoz szükséges megoldásokat, technológiákat és eljárásokat, melyeket kisebb-nagyobb erőfeszítéssel, de ők is alkalmazhatnak háztartásukban.

Az „Expedíciózz a háztartásban” című rendezvénysorozat célja, hogy felhívja a figyelmet a fogyasztás csökkentésének szükségességére és növelje a megújuló energiák használatára vonatkozó ismereteket. Így például az öko-építészeti megoldásokról, a megújuló erőforrások alkalmazási lehetőségeiről, a megelőzést és víztakarékosságot szolgáló technikákról, a hulladékminimalizálásról adnak tanácsokat, bemutatják a környezetet és emberi egészséget kímélő szereket, vegyi anyagokat, melyeket érdemes a jövőben a tisztítás, tisztálkodás, barkácsolás során a háztartásunkban alkalmaznunk.

Az Ökológiai Intézet Alapítvány környezeti tanácsadói június 6-án (szerdán) 11–17 óra között Miskolcon a Szinva teraszra várják az érdeklődőket.

További részletek a rendezvénysorozatról: http://www.expediciozzokosan.hu/.
A helyszínen lesz beépített emberünk is, igyekszünk beszámolni a  rendezvényről.

Kapcsolódó bejegyzések:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése